Banden & Velgen

Met de juiste banden kunt u het maximale uit uw auto halen. Bij Auto's Martin zorgen we ervoor dat uw auto de perfecte band heeft. Met lichtmetalen velgen maakt u uw wagen persoonlijk en anders dan alle andere. Wij bieden u een ruime selectie aan aluminium of stalen velgen.

Lichtmetalen velgen, meer dan uiterlijk

Lichtmetalen (aluminium) velgen of ook wel sportvelgen genoemd, geven een moderne of sportieve look aan uw auto. Maar aluminium velgen hebben niet alleen een impact op het uiterlijk van de wagen, ze hebben ook invloed op de kwaliteit van het rijden. Aluminium velgen zijn een stuk lichter dan stalen velgen en daardoor verbeteren ze de prestaties van uw auto en wordt tevens het brandstofverbruik verminderd. Door hun vorm en samenstelling voeren ze bij het remmen warme lucht beter af zodat het remsysteem niet overbelast geraakt.

Stalen velgen, nuttig bij winterbanden!

Stalen velgen zijn zwaarder en robuuster, maar ze hebben ook sterke troeven. Ze zijn goedkoper dan aluminium velgen en ondervinden geen hinder van strooizout. Daarom worden ze vaak gebruikt bij aankoop van winterbanden, waarop deze heel eenvoudig kunnen worden gemonteerd, en waarop deze veilig kunnen worden bewaard.

Contacteer ons

Martin Peeters

Mobile: 0475 60 45 81
Email: info@autosmartin.be

Laurien Peeters

Tel: 011 42 99 84
Email: info@autosmartin.be